Disclaimer

U vindt hier de algemene gebruiksvoorwaarden voor deze website.

Alle informatie op deze website mag u vrij gebruiken voor privé-doeleinden. U mag de informatie op deze site gratis verspreiden in familiekring. Als u informatie naar een ruimer publiek wil verspreiden, moet u hiervoor de expliciete toestemming vragen. De teksten en afbeeldingen op deze site worden immers door auteursrechten beschermd. U kunt uw verzoek sturen naar info@staging.generatierookvrij.be.

Aansprakelijkheid

staging.generatierookvrij.be streeft ernaar u zo goed mogelijk en correct te informeren. De informatie op de website wordt vooraf nauwkeurig op zijn juistheid gecontroleerd. Mocht de informatie toch fouten bevatten, dan kan Generatie Rookvrij hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

staging.generatierookvrij.be neemt ook links op naar websites die beheerd worden door derden. Deze links zijn uitsluitend informatief bedoeld. Generatie Rookvrij controleert de informatie op deze websites niet en kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud of de kwaliteit van deze sites.

Linkenbeleid

Links naar staging.generatierookvrij.be

staging.generatierookvrij.be moedigt linken naar haar website aan. Als u een link naar staging.generatierookvrij.be wil leggen, gelieve te linken naar http://staging.staging.generatierookvrij.be. Als u een beschrijving van deze website aan uw link wil toevoegen, kan u het volgende gebruiken:

staging.generatierookvrij.be is de website van de Alliantie voor een Rookvrije Samenleving. De Alliantie wil de krachten bundelen voor een rookvrije samenleving. 

Ook diep linken, of linken naar aparte pagina's binnen deze website, kan.

Links op staging.generatierookvrij.be

Generatie Rookvrij neemt ook links op naar andere websites. Ze hanteert daarbij onder andere de volgende criteria. De website

  • vult de informatie op staging.generatierookvrij.be aan of versterkt ze
  • biedt geloofwaardige, accurate, actuele informatie met een stevige wetenschappelijke basis
  • wordt geregeld herwerkt en geüpdatet

Privacybeleid

Lees hier het privacybeleid van de Alliantie voor een Rookvrije Samenleving.

Gebruik van cookies

Lees hier meer over het cookiebeleid van de Alliantie voor een Rookvrije Samenleving.